• Businesschannel.se

Kenzan Tours - upplevelse för livet

Med Kenzan Tours får du uppleva några av världens vackraste och mest hänförande platser och resmål med ett unikt djurliv. Utforska magiska Galapagos, möt Ugandas bergsgorillor eller res runt på unika Madagaskar.

Tanzania I Tanzania finns Afrikas högsta berg Kilimanjaro, och en klättring till toppen är en utmaning för de allra äventyrligaste. För dig som drömmer om att bestiga Kilimanjaro har vi den perfekta resan Kilimanjaro trekking. Hittills har alla våra resenärer lyckats nå toppen tillsammans med våra fantastiska guider!

Gorillasafari i Uganda

Uganda har en mängd höjdpunkter med sina regnskogar och rika djurliv. Här kan du beskåda det spektakulära vattenfallet Murchisonfallet, spåra de vilda schimpanserna i nationalparken Kibale Forest och besöka de närbelägna imponerande kratersjöarna. Du kan sedan fortsätta till den nästan 2 000 km² stora nationalparken Queen Elizabeth som har ett mycket rikt djurliv med utmärkt game viewing. I Bwindi Forest National Park lever nästan hälften av världens bergsgorillor, och du har här chansen till ett fantastiskt möte med dessa mäktiga djur.

Mäktiga Viktoriafallen

En annan unik naturupplevelse är de imponerande Viktoriafallen som ligger i Zambezifloden på gränsen mellan Zimbabwe och Zambia. Det är världens största vattenfall och är cirka 1,7 km brett och 105 meter högt. Fallens vattenmoln kan nå upp till 2 km höjd och syns på hela fyra mils avstånd. Detta naturfenomen får du bland annat uppleva under vår resa Cape to Victoria falls Grand Explorer. Mer information om Kenzan Tours hittar du i länken nedan https://www.kenzantours.se #Skärmar #Reklam #Marknadsföring #Annonsering #Västerås #Digitalisering #Kenzantours #Resor #Upplevelser Boka medieutrymme i våra kanaler? Kontakta oss på 021-21 222 eller vasteras@businesschannel.se så hjälper vi dig med en kampanj på våra skärmar i Västerås

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla