• Businesschannel.se

ÄR DU IMPERIA FASTIGHETERS NYA EKONOM?

Vi söker dig som är drivande, lösningsorienterad, prestigelös och bidrar till ett positivt klimat. Du har förmågan att både samarbeta och arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är systematisk, noggrann och strukturerad.

Du har mycket god datorkunskap, främst i Excel. Du har även lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, har en högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi samt relevant yrkeserfarenhet.

Som redovisningsekonom hos oss utför du varierande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga ansvarsområden består av hantering av leverantörsfakturor och betalningar, kontoavstämningar, löpande bokföring, moms, hyresavisering och allmän administration.

Arbetsuppgifterna kan även innefatta att vara vid bokslut, momsredovisning, projektuppföljning, periodisering och rapportering av nyckeltal.

Imperia Fastigheter:

Imperia Fastigheter är ett framgångsrikt fastighetsbolag i Västerås vars affärsidé är att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter i Västerås, med kvalitet och hög service som kännetecken. I koncernen ingår 17 bolag där större delen av bolagen har anknytning till fastigheter. Imperia Fastigheter har ett samlat fastighetsvärde på ca 1 miljard, på Imperia Fastigheter jobbar 20 personer där merparten arbetar aktivt i våra byggprojekt. Vårt kontor ligger i centrala Västerås med utsikt över Svartån och Stadsparken i en av Västerås vackraste byggnader ”Sundinska Huset”. Stort fokus när vi byggde våra nya lokaler låg på att skapa en stimulerande arbetsmiljö att trivas i.

Nyligen lanserade Imperia Fastigheter konceptet ”House of Imperia” Framtidens hyresrätter redan idag; House of Imperia är ett koncept där miljötänk och teknik ligger i framkant. Ett klimatsmart boende med hög standard och fokus på livskvalitet. Imperia Fastigheter har med 20 års erfarenhet av bostadsbyggande valt att skapat ett toppmodernt och smart hyreshus med extra allt. Imperia Fastigheter blev i höstas tilldelad Stora Näringslivspriset i Västerås för sitt arbete att reformera hyresrätten. Mer information om denna tjänst och Imperia Fastigheter se länk nedan https://imperiafastigheter.se/lediga-tjanster/#.XFbz-C1iTWw #Skärmar #Reklam #Marknadsföring #Annonsering #Västerås #Digitalisering #imperiafastigheter #rekrytering #ekonom Boka medieutrymme i våra kanaler? Kontakta oss på 021-21 222 eller vasteras@businesschannel.se så hjälper vi dig med en kampanj på våra skärmar i Västerås

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla